Delen
QUAD405-2 Versterker Board 2 kanalen TL071 + KD1047 TIP42CG 100 W + 100 w Audio Eindversterker Board afgewerkt boord
Prijs
€24.13 -15 %
€28.39
Beschikbaar Op voorraad

QUAD405-2 Versterker Board 2 kanalen TL071 + KD1047 TIP42CG 100 W + 100 w Audio Eindversterker Board afgewerkt boord
Kopie QUAD405-2, in tegenstelling tot QUAD405.
Het is de later verbeterd model van QUAD bedrijf in 405.
Het is ook veel verkoop op de markt. LJM is geïmiteerd. De plastic transistor heeft betere prestaties dan de eerder metalen power buis.
En meer handig installatie.
Alle weerstanden zijn gemaakt van massief metaal film weerstand koperen pin, 1% nauwkeurigheid, inclusief high power weerstanden.
De inductie is handmatig gemeten door een precisie digitale brug, nauwkeurig tot 0.01UH 0.1%.
Werkspanning:
+-30 V tot +-50 V
100 W 8R power (+-50 V)
Power plug Beschrijving: VCC + positieve power. GND power grond draad. VEE-negatieve voeding.
INPUT ingangssignaal +-
Output: OUT + uitgang luidspreker positieve, speaker negatieve direct aangesloten op de voeding board GND ground draad.
De onderkant van de AP SYS 2 TEST test data is:
Met de originele geïmporteerde TL071 JFET operationele versterker
Met de originele geïmporteerde ONSEMI power pijp
Selling Artikel-1, Lees de volgende voorwaarden zorgvuldig voordat inkoop. Wanneer u een bestelling plaatst, u accepteren de volgende voorwaarden. Artikel-2, Verzending. In termijn van levering: tijd moeten We bereiden de bestelling en regelen de verzonden van producten en omgaan met china lokale verzending. Na de Internationale magazijn levering, zullen wij u een tracking nummer in 3 ~ 6 dagen voor de internationale verzending. Verzending vertraging, gelieve ons voor lossen dit probleem Artikel-3, Taxe & Rechten: Wij zijn niet verantwoordelijk voor eventuele Taxe, Rechten of Douane kosten, deze kosten zijn de koper verantwoordelijkheid. In algemene we verklaren een lagere waarde dan de werkelijke prijs. Inklaring is ook de verantwoordelijkheid van de klant. We alleen bieden sommige oplossingen met de koper. Als de koper niet in staat is om de inklaring of verlaten de inklaring werk, de verkoper zal niet verantwoordelijk voor eventuele verliezen veroorzaakt. Elk probleem over de clerance proces, Neem contact met ons voordat contact met douane. Artikel-4, Levering. (Beschadigd, verkeerde product, geluid is slecht, geen tracking informatie, pakket verloren, apparence probleem, verzending vertraging, etc) Een probleem of ontevredenheid na ontvangen product, u moet ons in voordat om een negatif feedback of open een geschil. Kunt u open geschil alleen wanneer we niet kan geven je een tevreden oplossing! Let op! Als het geschil is geopend zonder onderhandelingen. Dat betekent dat de koper vrijwillig gaf na-sales service, zullen we geen enkele na-sales service!! Artikel-5, Ongeveer reparatie: Een jaar van reparatie is gratis, en de vracht teruggestuurd door de reparatie is betaald door de koper. Na de reparatie is voltooid, de verzendkosten naar u verzonden zal worden gedragen door de verkoper. als u problemen, aarzel dan niet om ons te contacteren en wij zullen uw tevredenheid. Artikel-6, We hebben niet responsability van een kleine update van binnenkant van product als de veranderende is niet geven elke impact voor het product kwaliteit. En noch voor dezelfde kleine verandering op exterieur van product, zoals verwijderen of voeg wat print woorden, veranderen sommige gaten op chassis, maar het product is hetzelfde. Dus foto is niet contractuele. Artikel-7 Feedback is zeer belangrijk. Als u tevreden bent, laat 4-5 sterren positieve feedback. Anders moet u contact met ons om het probleem met ons.

Tags: Goedkoop QUAD405 2 Versterker Board 2 kanalen TL071 + KD1047 TIP42CG 100 W + 100 w Audio Eindversterker Board afgewerkt boord, Hoge Kwaliteit QUAD405-2 Versterker Board 2 kanalen TL071 + KD1047 TIP42CG 100 W + 100 w Audio Eindversterker Board afgewerkt boord, Chinese Versterker Leveranciers.

Pakket Ja
Modelnummer QUAD405-2
Kanalen 2 (2.0)
Merknaam breeze audio
Maximale Power Per Kanaal 100w
Soort Unit stuk
Gewicht Pakket 0.3kg (0.66lb.)
Afmeting Pakket 1cm x 1cm x 1cm (0.39in x 0.39in x 0.39in)

Schrijf uw recensie

Gerelateerde producten